x

Sery Lazur - wiórki

Kategoria: Twój biznes - oferta    28.05.2018

Jakość i wygoda w profesjonalnej kuchni.

Sery pleśniowe Lazur Błękitny i Złocisty – wiórki to produkty dla profesjonalistów. Funkcjonalna forma gwarantuje oszczędność czasu: wiórki łatwo poddają się obróbce termicznej i równomiernie przypiekają. Ser Lazur Błękitny – wiórki ma wyrazisty grzybowy aromat. Doskonale komponuje się z makaronami i daniami zapiekanymi, jednocześnie podnosząc ich smak. Ser Lazur Złocisty – wiórki wyróżnia się subtelnymi orzechowymi nutami i niebanalną, złocistą barwą. Uwydatnia walory zup, sosów i wytrawnych deserów.

Lazur – SZGPR,
ul. Kaliska 44, 63-460 Nowe Skalmierzyce,
tel.: 62 762 91 20,
e-mail: handel@lazur.pl, www.lazur.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Piec - uniwersalny czy specjalistyczny?

W restauracji o różnorodnej karcie dań niewiele da się zdziałać bez sprawnego i funkcjonalnego pieca. Najważniejsze, czy wystarczy jeden uniwersalny i na co zwrócić uwagę przy jego wyborze.

Nowy, modułowy system franczyzowy Fit Cake

Fit Cake opracowało trzystopniowy system franczyzowy, który pozwala na założenie własnej kawiarni z kapitałem już od 19 tys. zł. To interesująca opcja dla osób, które poszukują nowej drogi zawodowej.

ROZWIĄZANIE DLA CUKIERNIKÓW: SCHŁADZARKOZAMRAŻARKI SZOKOWE

Współczesna cukiernia to już nie miejsce do którego wpada się na kawę i wuzetkę. Klienci oczekują coraz więcej, a cukiernie aby wyróżnić swoją ofertę, muszą proponować coraz bardziej wyszukane desery. Zadanie to niewątpliwie ułatwia stosowanie schładzarkozamrażarek szokowych.

Pyszne.pl wkracza do Opola

Opole jest dwudziestym czwartym miastem w Polsce, gdzie dostawy z wybranych restauracji realizują kurierzy serwisu do zamawiania jedzenia Pyszne.pl.

WYPOSAŻENIE RESTAURACJI O DUŻYM NATĘŻENIU RUCHU

Duże restauracje i obiekty o zwiększonym natężeniu gości rządzą się swoimi prawami i nie zawsze mogą być traktowane jak szeregowe restauracje. Różnice to nie tylko czas poświęcony na konsumpcję, ale także ilość wyposażenia i rodzaj kalkulacji zużycia materiałów.

Stabilne podłoże

Do krojenia, siekania, porcjowania lub zagniatania ciasta - deski to podstawa w profesjonalnej kuchni. Przedstawiamy kilka praktycznych porad i zasad, które pomogą przy wyborze tych najlepszych i znacznie ułatwią pracę.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej