Polska premiera Beluga Epicure
Kategoria: Wydarzenia - branżowe

Pierwsza butelka Beluga Epicure z nowej limitowanej wersji właśnie trafiła do Polski i od razu znalazła nabywcę.

Z okazji polskiej premiery Stock Polska, dystrybutor Beluga Epicure by Lalique, 50. piętro apartamentowca przy
ulicy Złotej 44 na jeden wieczór zamienił w wytworną restaurację, podczas której Robert Sowa serwował dania
inspirowane wódką Beluga. Gwiazdą wieczoru była światowej sławy skrzypaczka Patrycja Piekutowska, która
dała minirecital, wieczór poprowadził Paweł Deląg. Butelka Beluga Epicure zaprojektowana w secesyjnym
stylu przedstawia enigmatyczną nagą kobietę otoczoną kłosami pszenicy, symbolizującą żniwa i płodność.
Wyprodukowano jedynie 1000 sztuk butelek, co jest nie lada gratką dla kolekcjonerów z całego świata. – Cieszymy się, że jedna z butelek zostanie w Polsce. Będzie ją można zobaczyć i kupić na kieliszki w Coctail Bar Max & Dom Whisky w Warszawie – mówił Arkadiusz Słota, digital and brand manager w Stock Polska. Wódka Beluga produkowana jest w historycznej destylarni Mariinsku, założonej w 1900 r. w sercu Syberii. Beluga jest połączeniem nowoczesności i tradycyjnych technik – jako jedyna z wódek poddawana jest procesowi leżakowania.

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Ruszyły zgłoszenia do Bocuse d’Or Poland 2019

24 czerwca 2019 roku w w Akademii Kurta Schellera w Jawczycach odbędą się preeliminacje do Bocuse d’Or Poland 2019. Zgłoszenia można nadsyłać do 3 czerwca.

World Class Poland ogłosił 12 finalistów konkursu

Do piątego finału konkursu zakwalifikowało się 12 barmanów z Gdańska, Sopotu, Warszawy, Łodzi, Krakowa i Wrocławia. World Class Poland to zarazem rywalizacja barów i emocjonująca bitwa miast.

Znamy pierwszych jurorów Kulinarnego Pucharu Polski 2019

Organizatorzy Kulinarnego Pucharu Polski już od kilku miesięcy pracują na składem sędziowskim, mimo że tegoroczna edycja konkursu odbędzie się dopiero na początku października.

Polscy jurorzy w konkursie S.Pellegrino Young Chef

W gronie jurorów prestiżowego konkursu S.Pellegrino Young Chef znaleźli się Iwona Niemczewska i Marcin Popielarz. Do udziału w międzynarodowej rywalizacji młodych kucharzy można się zgłaszać do 30 kwietnia.

Czwarta edycja targów Mazury HoReCa - za nami

Prestiżowe konkursy kulinarne, pokazy znanych szefów kuchni, specjalistyczne szkolenia, klienci z całej Polski i najlepsi dostawcy - tak można scharakteryzować IV edycję targów Mazury HoReCa, które odbyły się 9 i 10 kwietnia w Ostródzie.

Zarabiaj na kawie z Segafredo Zanetti Poland

Kawa to obowiązkowa pozycja w menu właściwie każdego lokalu gastronomicznego. Nie jest też tajemnicą, że na kawie można dobrze zarabiać. Trzeba jedynie wiedzieć jak.

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej