W ten sposób właściciele dbają o komfort gości, którzy od momentu przekroczenia progu lokalu są witani, odprowadzani na miejsce, dostają wodę, orzeszki oraz informacje o karcie menu. Oprócz koktajli wypijemy tu wina od Vini E Affini oraz rzemieślnicze piwa Dr. Brew. Lokal dysponuje 50 miejscami siedzącymi i ma dwa poziomy – dolna sala z barem (ok. 40 mkw.) oraz górna antresola (20 mkw.). Regularnie organizowane są warsztaty dotyczące historii wybranych alkoholi i ich smaków.
ul. Górskiego 9, Warszawa

Zobacz także

Bistro Z

Anna Klajmon i Mateusz Czekierda są właścicielami i szefami kuchni Bistro Z przy ul. Ząbkowskiej na warszawskiej Pradze. Lokal otworzył się w lipcu tego roku. Bistro Z koncentruje się na prostym jedzeniu, opartym na dobrym produkcie w dobrej cenie.

Pasibus z burgerami w warszawskiej Galerii Młociny

Burgery Pasibusa są cenione za świeżość użytych składników, autorskie receptury i pomysłowe połączenia smakowe. Sieć uruchomiła drugi swój lokal w Warszawie - w nowootwartej Galerii Młociny.

Restauracja Belona

Restauracja Belona w Gdyni otworzyła się w sierpniu tego roku.

2am: dessertbar kończy 10 lat

Z tej okazji barmani, Kamil Foltan i Suichi Ofuchi wspólnie z Janice Wong i zespołem dessert-baru przygotują specjalne menu. Wydarzenie odbedzie się 11 października w 2am dessertbar w Singapurze.

Fest Port Czerniakowski

Twórcy warszawskiego lokalu Bibenda - Katarzyna Majewska i Beniamin Bielecki - otworzyli kilka miesięcy temu swoje nowe miejsce - Fest Port Czerniakowski - w okolicy Portu Czerniakowskiego.

Nobu To You, czyli dowóz w standardzie premium

Japońsko-peruwiańskie przysmaki z nowoczesnym sznytem, a do tego playlista z utworami, które można usłyszeć w lokalu, wiadomość od szefa kuchni Yannicka Lohou i szybka dostawa samochodami BMW serii X7. Tak wygląda dowóz z ekskluzywnej restauracji Nobu Warsaw w ramach usługi Nobu To You.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

