x

Kulinarne innowacje

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    24.05.2018

Gault & Millau Polska zaprasza na wyjątkowe wydarzenie: 8 lipca na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu odbędzie się I edycja Culinary Innovators.

Najważniejsi polscy szefowie kuchni i eksperci branży gastronomicznej będą mieli okazję spotkać się i wymieniać inspiracje, doświadczenia, porozmawiać o trendach.

Wydarzenie będzie podzielone na kilka stref, z których każda odpowiadać będzie innej tematyce szeroko powiązanej z kulinariami: Strefa Kreacji – miejsce, gdzie mistrzowie fine diningu przygotują dania w stylu FUN dining, Strefa Degustacji – prezentacja najlepszych cydrów, win oraz piw, z których kilka będzie miało swoją polską premierę, Strefa Inspiracji – gdzie wybitni eksperci sztuki kulinarnej, nauki i designu zaprezentują aktualne trendy światowe, Strefa Innowacji – premiery najciekawszych produktów i nowych technologii związanych ze sztuką kulinarną, Strefa Chill – relaks, networking, wymiana myśli i kontaktów, Strefa Kibica – w której z Loży Honorowej można będzie śledzić wyścigi konne.

W trakcie Culinary Innovators po raz pierwszy w Polsce zostaną wręczone nagrody dla najbardziej innowacyjnych przedsięwzięć, postaw i produktów.

- Mamy ambicję stworzenia przestrzeni wymiany najciekawszych idei dotyczących najszerzej rozumianej sztuki kulinarnej i nowych technologii. 8 lipca to data, którą powinni zaznaczyć w kalendarzach wszyscy miłośnicy kulinariów! – mówi Justyna Adamczyk, redaktor naczelna i CEO Gault & Millau Polska.

Bilety będzie można kupić przez stronę internetową ebilet.pl od 4 czerwca 2018 br., kiedy też będzie ogłoszony program wydarzenia.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Rusza Nocna Zmiana - pierwszy krakowski market nocny

Nocna Zmiana to pierwszy pop-up’owy nocny market w Krakowie, który przez 7 letnich weekendów zagości z pysznym street food, rzemieślniczymi napojami oraz muzyką w ogrodzie na tyłach Hali 100-lecia Cracovii.

Dzień Babci i Dzień Dziadka inaczej. Kup lunch i pomóż seniorom

Stołeczne lokale proponują nietypowe obchody dnia babci i dziadka. Kupując lunch możemy przekazać go potrzebującym seniorom w całej Polsce. Dodatkowo, restauracje podwoją ilość sprzedanych posiłków.

Znamy zwycięzców Mistrzostw Burgerowych 2017

Kill Grill Burger & Sandwich Bar, Burger Park, Beef'N'Roll oraz Pasibus to laureaci czwartej edycji Mistrzostw Burgerowych na Festiwalu Food Trucków Żarcie Na Kółkach w Warszawie.

ŚWIĘTO SERA

W dniach 15-18 września 2017 r . w Bra we Włoszech odbędzie się festiwal Cheese 2017 - święto sera wytwarzanego z surowego mleka. To międzynarodowa impreza organizowana przez Slow Food i miasto Bra poświęcona wysokiej jakości tradycyjnie wytwarzanym produktom mleczarskim.

Darmowy e-book za wcześniejszą rezerwację na Restaurant Week

Goście, którzy wykupią wcześniejszą rezerwację na Festiwal Restaurant Week, który odbędzie się w pierwszym bezpiecznym terminie, już teraz dostaną w prezencie e-book "Najlepsze PRZEPISY najlepszych RESTAURACJI".

Paco Pérez pomaga w Gdańsku

Paco Pérez, jeden z najwybitniejszych kucharzy świata, który prowadzi restaurację Arco w Olivii Star na stałe zadomowił się w Gdańsku, a teraz pomaga gdańskiemu szpitalowi zakaźnemu.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej