Kulinarne innowacje
Kategoria: Wydarzenia - otwarte

Gault & Millau Polska zaprasza na wyjątkowe wydarzenie: 8 lipca na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu odbędzie się I edycja Culinary Innovators.

Najważniejsi polscy szefowie kuchni i eksperci branży gastronomicznej będą mieli okazję spotkać się i wymieniać inspiracje, doświadczenia, porozmawiać o trendach.

Wydarzenie będzie podzielone na kilka stref, z których każda odpowiadać będzie innej tematyce szeroko powiązanej z kulinariami: Strefa Kreacji – miejsce, gdzie mistrzowie fine diningu przygotują dania w stylu FUN dining, Strefa Degustacji – prezentacja najlepszych cydrów, win oraz piw, z których kilka będzie miało swoją polską premierę, Strefa Inspiracji – gdzie wybitni eksperci sztuki kulinarnej, nauki i designu zaprezentują aktualne trendy światowe, Strefa Innowacji – premiery najciekawszych produktów i nowych technologii związanych ze sztuką kulinarną, Strefa Chill – relaks, networking, wymiana myśli i kontaktów, Strefa Kibica – w której z Loży Honorowej można będzie śledzić wyścigi konne.

W trakcie Culinary Innovators po raz pierwszy w Polsce zostaną wręczone nagrody dla najbardziej innowacyjnych przedsięwzięć, postaw i produktów.

- Mamy ambicję stworzenia przestrzeni wymiany najciekawszych idei dotyczących najszerzej rozumianej sztuki kulinarnej i nowych technologii. 8 lipca to data, którą powinni zaznaczyć w kalendarzach wszyscy miłośnicy kulinariów! – mówi Justyna Adamczyk, redaktor naczelna i CEO Gault & Millau Polska.

Bilety będzie można kupić przez stronę internetową ebilet.pl od 4 czerwca 2018 br., kiedy też będzie ogłoszony program wydarzenia.

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Rusza Nocna Zmiana - pierwszy krakowski market nocny

Nocna Zmiana to pierwszy pop-up’owy nocny market w Krakowie, który przez 7 letnich weekendów zagości z pysznym street food, rzemieślniczymi napojami oraz muzyką w ogrodzie na tyłach Hali 100-lecia Cracovii.

Ajinomoto i kuchnia japońska w Polsce

W tym roku firma Ajinomoto obchodzi swoje 20-lecie działalności na rynku Polskim. Z tej okazji postanowiono również sprawdzić, co Polacy wiedzą o kuchni japońskiej i czy ją lubią.

Selgros Cash&Carry wspiera potrzebujących

Selgros Cash&Carry kontynuuje wieloletnią współpracę z Caritas Poznań. Firma przekazała właśnie samochód dostawczy, dzięki któremu możliwe będzie usprawnienie dostaw żywności do jadłodajni i placówek żywieniowych, a tym samym jeszcze większe wsparcie dla ubogich i potrzebujących.

Lavazza po raz 9 oficjalną kawą Wimbledonu

Lavazza już dziewiąty rok z rzędu jest Oficjalną Kawą Wimbledonu. W tym zaprezentuje się również jako partner ubiegłorocznej mistrzyni turnieju - Angelique Kerber.

Limitowana edycja butelki Coca-Cola autorstwa Karola Radziszewskiego

Wolność, dialog, szacunek i bycie razem ponad podziałami, niezależnie od różnic kulturowych, to wartości bliskie marce Coca-Cola.

Letnia trasa Prymat Mega Food Truck

Prymat po raz kolejny rusza w letnią trasę ze swoim Mega Food Truckiem. Tego lata będzie można spotkać kulinarną ekipę w plenerze, gdzie amatorzy dobrego jedzenia będą mieli okazję zobaczyć Prymat w zupełnie nowej odsłonie!

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej