x

Trio Indulgence 3 od Erlenbacher

Kategoria: Produkty    19.04.2018

Pełnoziarniste ciastka jabłkowo-orkiszowe (Mr. Grain): najbardziej szorstkie z całej trójki. Chrupiący miks pestek dyni i otrębów spotyka się ze świeżymi jabłkami i jagodami.

Podstawą jest soczysta pełnoziarnista babka jabłkowo-orkiszowa. Owocowy atak o pełnoziarnistej mocy.
Bezglutenowe brownie malinowe (Doc Choc): superskładniki dla miłośników czekolady. Bezglutenowe brownie jest wyjątkowo soczyste. Sekret? Burak, który dodaje ciastu wilgoci. Z dodatkiem pestek słonecznika i dyni, orzechów i malin – sama przyjemność.
Ciastka bananowo-porzeczkowe vegan (Banana Kid): pełna mocy słodka owocowa wegańska babka bananowa z chrupiącymi orzechami włoskimi. Na wierzchu znajdują się porzeczki, dające jeszcze więcej owocowej przyjemności. Do tego wszystkiego mieszanka otrębów z migdałami, które dają temu pysznemu ciastku dodatkowego charakteru.

Adam Gorzycki, business & marketing manager – Poland
tel. kom.: 600 204 473e-mail: adam.gorzycki@pl.froneri.com​

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej