x

Nowe ciastka migdałowe Erlenbacher

Kategoria: Produkty    20.04.2018

Chrupiąco-kremowe kreacje nie zawierają glutenu ani oleju palmowego i są gotowe do podania już po chwili dzięki krótkiemu czasowi rozmrażania.

W sam raz dla konsumentów z nietolerancjami pokarmowymi i dla tych, którzy szukają odpowiedzialnie wybieranych składników.


Ciastko migdałowe gluten free (Almond Success Cake): krem maślany pomiędzy lekkimi warstwami migdałowej pianki. Zwieńczeniem tego ciastka jest kolejna warstwa kremu maślanego i prażonych migdałów. Każdy z 15 kawałków zapewnia kremowo-chrupiące doznanie.
Ciastko czekoladowo-migdałowe gluten free (Almond Chocolate Cake): łączy smak orzechowy z nutą czekolady. W tym ciastku do kremu maślanego dodano czekoladę. Poza płatkami prażonych migdałów, wygląd i smak produktu urozmaica też pyszny krem czekoladowy.

Adam Gorzycki, business & marketing manager – Poland
tel. kom.: 600 204 473
e-mail: adam.gorzycki@pl.froneri.com

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej