Nowe ciastka migdałowe Erlenbacher
Kategoria: Produkty

Chrupiąco-kremowe kreacje nie zawierają glutenu ani oleju palmowego i są gotowe do podania już po chwili dzięki krótkiemu czasowi rozmrażania.

W sam raz dla konsumentów z nietolerancjami pokarmowymi i dla tych, którzy szukają odpowiedzialnie wybieranych składników.


Ciastko migdałowe gluten free (Almond Success Cake): krem maślany pomiędzy lekkimi warstwami migdałowej pianki. Zwieńczeniem tego ciastka jest kolejna warstwa kremu maślanego i prażonych migdałów. Każdy z 15 kawałków zapewnia kremowo-chrupiące doznanie.
Ciastko czekoladowo-migdałowe gluten free (Almond Chocolate Cake): łączy smak orzechowy z nutą czekolady. W tym ciastku do kremu maślanego dodano czekoladę. Poza płatkami prażonych migdałów, wygląd i smak produktu urozmaica też pyszny krem czekoladowy.

Adam Gorzycki, business & marketing manager – Poland
tel. kom.: 600 204 473
e-mail: adam.gorzycki@pl.froneri.com

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej