Nowe ciastka migdałowe Erlenbacher
Kategoria: Produkty

Chrupiąco-kremowe kreacje nie zawierają glutenu ani oleju palmowego i są gotowe do podania już po chwili dzięki krótkiemu czasowi rozmrażania.

W sam raz dla konsumentów z nietolerancjami pokarmowymi i dla tych, którzy szukają odpowiedzialnie wybieranych składników.


Ciastko migdałowe gluten free (Almond Success Cake): krem maślany pomiędzy lekkimi warstwami migdałowej pianki. Zwieńczeniem tego ciastka jest kolejna warstwa kremu maślanego i prażonych migdałów. Każdy z 15 kawałków zapewnia kremowo-chrupiące doznanie.
Ciastko czekoladowo-migdałowe gluten free (Almond Chocolate Cake): łączy smak orzechowy z nutą czekolady. W tym ciastku do kremu maślanego dodano czekoladę. Poza płatkami prażonych migdałów, wygląd i smak produktu urozmaica też pyszny krem czekoladowy.

Adam Gorzycki, business & marketing manager – Poland
tel. kom.: 600 204 473
e-mail: adam.gorzycki@pl.froneri.com

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Z szacunkiem dla tradycji
Bogactwo regionalnych deserów, Część 2
Wszystko dla gastronomii
Food Service Summit - Cool Cat
Maciej Wroński
Karta napojów - Szkolenia obsługi restauracji (odc. 1)
więcej