x

Podsumowanie Restaurant Week

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    20.11.2017

Jubileuszowa, 10. edycja Restaurant Week odbyła się w dniach 20-31 października w 13 polskich miastach pod hasłem "Okazja do świętowania".

Podczas ostatniego festiwalu goście świętowali w ponad 400 restauracjach w 13 regionach. Zwieńczeniem każdej edycji jest ogłoszenie listy najlepszych restauracji wyłonionych w plebiscycie gości Restaurant Week.
Ogłaszamy listę pięciu najlepszych restauracji w kategoriach:
Najlepsza przystawka – wrocławska restauracja Alyki
Najlepsze danie główne – łódzka restauracja Farina Bianco
Najlepszy deser – wrocławska restauracja Alyki
Najlepsza atmosfera – tyska restauracja Con Amore
Najlepsza obsługa – wrocławska restauracja Alyki
Trójka najlepszych restauracji w skali ogólnopolskiej:
III miejsce – szczecińska Stara Rzeźnia
II miejsce – łódzka Farina Bianco
I miejsce – wrocławska Alyki
Pełna lista laureatów została opublikowana na fanpage'u Restaurant Week Polska. „Food Service” jest patronem medialnym wydarzenia.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej