Artur Grajber w Belvedere Gourmet Group
Kategoria: Ludzie

2 stycznia 2018 r. Artur Grajber dołączył do prestiżowej marki Belvedere Gourmet Group, w której szeregach objął stanowisko Naczelnego Szefa Kuchni.

Pierwszym zadaniem Artura Grajbera będą nowe inwestycje jakie firma planuje wprowadzenie na rynek polski. Swoim wieloletnim doświadczeniem przyczyni się również do podniesienia atrakcyjności oferty Cateringu Belvedere by Design.
Artur Grajber pracował wcześniej m.in. restauracji Parnas, Hotelu Bristol, Restauracji 99, hotelu Westin Warsaw oraz hotelu Sheraton w Warszawie. Od maja do grudnia 2017 r. kierował kuchnią w arszawskiej restauracji Genesis. Jak potwierdza Krzysztof Janiszewski w rozmowie z „Food Service”, nowym szefem kuchni restauracji Genesis został Paweł Kibart, a sous-chefem  Adam Kwil.

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
Food Service Summit 2017 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 2
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 3
więcej