x

XI edycja prestiżowego konkursu Wine & Food Noble Night

Kategoria: Twój biznes - wiedza    15.03.2018

Trwa rekrutacja do pierwszego etapu konkursu. Uroczysty finał już 13 października br. w Warszawie.

Iwański, Filipkiewicz, Budzik, Stężalski - to między innymi finaliści poprzednich edycji Wine & Food Noble Night. Profesjonalne losy uczestników konkursu wskazują, że to trampolina dla najlepszych szefów kuchni w Polsce. Dla startujących restauracji to moment zaistnienia przed prestiżowym gronem, które z przyjemnością podąża szlakiem nagrodzonych. Goście gali będą głównym jury, a dodatkowo uczestników ocenią profesjonaliści.

W konkurs wpisany jest rozwój uczestników, a zwycięzcy otrzymują staże u zagranicznych szefów kuchni na świecie (bracia Roca – grand prix 2017 r., Elena Arzak – grand prix 2016 r.) oraz inne cenne nagrody.

Do 13 kwietna trwa rekrutacje i eliminacje, gdzie poza zgłoszonymi propozycjami dań ocenie podlega m.in. obsługa, wystrój i regularne menu zgłoszonej restauracji. 12 uczestników wyłonionych w I etapie weźmie udział w gali finałowej. Organizator zapewnia wsparcie techniczne i merytoryczne oraz gamę działań promocyjnych, udział w konkursie jest bezpłatny.

Więcej informacji: www.noblenight.pl

"Food Service" jest patronem medialnym wydarzenia.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej