x

Ekskluzywne spotkanie dla branży HoReCa

Kategoria: Twój biznes - wiedza    14.03.2018

200 uczestników na 22 wydarzeniach w 11 miastach - tak można podsumować sykl "Szef dla szefów". Makro Polska nieustannie rozwija program i organizuje kolejne spotkania branżowe.



2300 UCZESTNIKÓW NA 22 WYDARZENIACH W 11 MIASTACH – TAK MOŻNA PODSUMOWAĆ CYKL SZEF DLA SZEFÓW.
MAKRO POLSKA NIEUSTANNIE ROZWIJA PROGRAM I ORGANIZUJE KOLEJNE SPOTKANIA BRANŻOWE
DLA SEKTORA HORECA.

Szef dla Szefów to cykl wydarzeń branżowych umożliwiających na-
wiązanie dialogu, budowanie sieci kontaktów oraz poznanie trendów
i nowości na rynku. Dotychczas odbyły się 22 spotkania w 11 mia-
stach w Polsce, m.in. w Warszawie, Krakowie, Łodzi czy Solcu Ku-
jawskim. Sieć hurtowni Makro Polska rozwija projekt oraz organizuje
kolejne spotkania – zaplanowane są wydarzenia m.in. w Poznaniu,
we Wrocławiu, w Katowicach, Trójmieście czy Kołobrzegu.
Na każde ze spotkań sieć hurtowni zaprasza właścicieli i menedżerów
restauracji oraz szefów kuchni z danego regionu – do tej pory w progra-
mie wzięło udział ponad 2300 uczestników. Zaproszeni przedstawiciele
branży HoReCa mogą poszerzać swoją wiedzę teoretyczną i praktyczną
dzięki pokazom kulinarnym, warsztatom, prezentacjom produktowym
i szkoleniom prowadzonym przez znanych i cenionych szefów kuchni
oraz ekspertów.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Krótka karta. Jak ją wprowadzić?

Krótka karta wymaga umiejętności planowania menu, rozumienia kulinarnych trendów i doskonałej znajomości swoich gości. Czyli, po prostu, dużego zaangażowania w prowadzenie restauracji. Warto włożyć je w projektowanie nowej karty - ograniczenie liczby dań ma bowiem sporo korzyści.

Największe wydarzenie kulinarne już w kwietniu w Warszawie

11-13 kwietnia w ramach Lexus Hybrid Cuisine Warszawę odwiedzi siedmiu znakomitych szefów z czterech stron świata.

Multibranżowa koalicja na rzecz legalizacji sprzedaży alkoholu przez internet

Krajowa Izba Gospodarcza stanęła na czele multibranżowej koalicji na rzecz legalizacji sprzedaży alkoholu przez internet. Ma to dać szansę na wyjście z pandemicznego kryzysu regionalnym producentom wyrobów alkoholowych.

Od nowego roku alkohole w ogniu unijnych definicji i przepisów

To, jak dany alkohol zostanie nazwany, nie zależy wyłącznie od "widzimisię" producenta. W 2021 r. zaczną obowiązywać nowe zasady, jednolite dla całej Unii Europejskiej.

Mr.Pancake i PIZZA BOYZ ze wzrostem sprzedaży pomimo pandemii

Dzięki silnej marce i stabilnemu biznesowi sieci restauracji Mr.Pancake i PIZZA BOYZ udało się zamknąć rok 2020 ze wzrostem i utrzymać pozycję lidera w kategorii restauracji comfort food. Jak wyglądał miniony rok w liczbach?

Wokół bożonarodzeniowego stołu

Przyzwyczajeni do tradycyjnych firmowych spotkań restauratorzy wychodzą naprzeciw oczekiwaniom gości i klientów, by zorganizować wigilijne imprezy w inny niż dotychczas sposób. Jak to zrobić i z czego skorzystać?

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej