Nałęczów Zdrój S.A. zamierza, w duchu najlepszych uzdrowiskowych tradycji, zainwestować w opiekę nad Pałacem tak, aby ponownie stał się on centrum życia towarzyskiego, a odwiedzający go goście rozsławiali to miejsce w kraju i za granicą.


Nałęczów Zdrój S.A. właścicielem Pałacu Małachowskich w Nałęczowie


Nałęczów Zdrój S.A., właściciel marki Cisowianka, to firma bardzo silnie związana z regionem Nałęczowa, świadoma jego wyjątkowości i pięknych, ponad 200-letnich, tradycji uzdrowiskowych.
Zobacz także

Kulinarne rekonstrukcje szefa Mateusza Suligi w krakowskiej restauracji Unique Taste

Krakowska restauracja Unique Taste w pięciogwiazdkowym hotelu Unicus Palace, jako jedna z pierwszych w Polsce wprowadziła na stałe menu złożone z potraw średniowiecznych, renesansowych i barokowych. Goście spróbują m.in. tortu z ojcowskiego pstrąga z musztardą z limonki i sarny na bakaliach.

Świąteczny catering w restauracjach Artura Jarczyńskiego

Boże Narodzenie tuż tuż! Sprawdzamy jakie świąteczne menu na wynos (lub z dostawą do domu) przygotowały warszawskie restauracje Der Elefant, Podwale 25 Kompania Piwna i U Szwejka, Otto Pompieri, Jeff`s.

Sky Kitchen we Wrocławiu

To będzie pierwsze kulinarne miejsce butikowe we Wrocławiu, łączące intrygującą przestrzeń z wyjątkowymi doznaniami smakowymi. Strefa autorskich konceptów restauracyjnych Sky Kitchen powstaje w Sky Tower, należącym do spółki Develia obiekcie funkcjonującym w formule mixed-use.

Piekarniocukiernia - koncept na czas pandemii

Gastronomia nie znosi próżni. W czasie pandemii, gdy restauracje wciąż są zamykane, sprawdza się koncept, który nie wymaga obsługi gości przy stoliku - piekarniocukiernia. Takich miejsc wciąż przybywa!

Heart by Amaro w sercu Tatr

Jeden z najbardziej utytułowanych i rozpoznawalnych polskich szefów kuchni oraz zdobywca pierwszej w naszym kraju gwiazdki Michelin, Wojciech Modest Amaro, rusza w góry z nowym projektem.

Restauracja La Maison

Warszawska restauracja La Maison przy Chłodnej na Woli przeszła niedawno przez wiele zmian. Miejsce należy do Sandry Massoud i Arkadiusza Wilamowskiego.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

