x

Już wkrótce 4. Fine Dining Week

Kategoria: Lifestyle - książki    29.12.2017

Kolejna edycja festiwalu odbędzie się w dniach 7-18 lutego 2018 r. W tym roku wydarzenie odbędzie się w czterech miastach: w Warszawie, Poznaniu, we Wrocławiu oraz w Krakowie.

Fine Dining Week skupi blisko 45 restauracji, w tym m.in.: Amber Room, Belvedere, czy N31 by Robert Sowa.

- Fine Dining Week stwarza dogodne warunki do edukacji i zapoznania gości z najwyższą jakością w każdym aspekcie, zaczynając od produktu i kończąc na obsłudze - przyznaje Paweł Janowski, menedżer restauracji Strefa.

Wcześniejsze rezerwacje na pięciodaniowe menu degustacyjne są już dostępne na stronie FineDiningWeek.pl, w festiwalowej cenie 119 zł.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

"Czytaj skład. Gotuj z głową!" Jagody Fabickiej i Katarzyny Rady

Produkty dobrej jakości są dziś dostępne dla wszystkich, a przygotowanie zdrowego posiłku wcale nie musi zabierać dużo czasu i energii. Wystarczy zgromadzić pewną wiedzę i rozwinąć kreatywność.

"Forma obfitości" Laury Osęki

Laura Osęka, po debiucie, jakim była "Miska szczęścia", szybko napisała drugą książkę - "Formę obfitości".

"Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej - przepisy" Ewy Dąbrowskiej

Co jeść, żeby czuć się lepiej? Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej to jeden z najbardziej znanych, a zarazem kontrowersyjnych sposobów odżywiania, zalecany w wielu schorzeniach, przy zmęczeniu i złym samopoczuciu.

Smakuj Trójmiasto Christmas Edition

Smakuj Trójmiasto Christmas Edition będzie edycją wyjątkową nie tylko ze względu na świąteczny nastrój, ale również przez rozszerzoną formę festiwalu, który potrwa aż dwa dni w nowej, większej, przestrzeni.

"The Turkish Cookbook" Musy Daǧdevirena

Kuchnia turecka kojarzy wam się głównie z kebabem? Ma tymczasem znacznie więcej do zaoferowania - w Turcji będącej kolebką jednej z najstarszych kultur kulinarnych świata pracuje mnóstwo młodych kucharzy, którzy w ciekawy sposób podchodzą do tradycji.

U ŹRÓDEŁ

Koktajle, koktajlbary to ostatnio coraz modniejszy temat. Po fali popularności szefów kuchni także w Polsce przychodzi czas na barmanów (do czego regularnie przyczyniamy się na naszych łamach). Na całym świecie powstają nowe miejsca, a część z nich zdobywa status kultowych.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej