x

Max Premium Burgers

Kategoria: Miejsca    21.12.2017

Pierwszy w Polsce lokal szwedzkiej sieci Max Premium Burgers otworzył się we wrześniu we wrocławskiej Galerii Dominikańskiej.

Docelowo w ciągu 10 lat właściciele chcą otworzyć w Polsce łącznie ok. 200 lokali w dużych miastach. Burgery kosztują od 4 do 20 zł. Max Premium Burgers pozycjonuje się w segmencie burgerów premium, jest od nich jednak tańszy. Menu jest dopasowane do różnych preferencji kulinarnych. W karcie znalazły się burgery mięsne (wołowe i z kurczakiem), wegetariańskie (m.in. z serem halloumi), wegańskie (BBQ sandwich) oraz w bezglutenowych bułkach. W ofercie znajdują się również sałatki, m.in z grillowanym kurczakiem, a także burger zamknięty w sałacie. Wszystkie burgery przygotowane są na zamówienie, dodatkowo można je spersonalizować poprzez dodanie lub usunięcie poszczególnych składników. Max Premium Burgers kładzie nacisk na zrównoważony rozwój. Jako pierwsza na świecie sieć restauracji szybkiej obsługi, wprowadził oznakowanie informujące o wpływie i neutralizacji negatywnego wpływu swoich produktów na środowisko. Minimalistyczne i funkcjonalne wnętrze restauracji zostało zaprojektowane przez słynnych szwedzkich architektów Wingårds, a zaadaptowane przez firmę MyBigBox. Lokal ma 102 miejsca siedzące.


Pl. Dominikański 3, Wrocław

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej