x

Max Premium Burgers

Kategoria: Miejsca    21.12.2017

Pierwszy w Polsce lokal szwedzkiej sieci Max Premium Burgers otworzył się we wrześniu we wrocławskiej Galerii Dominikańskiej.

Docelowo w ciągu 10 lat właściciele chcą otworzyć w Polsce łącznie ok. 200 lokali w dużych miastach. Burgery kosztują od 4 do 20 zł. Max Premium Burgers pozycjonuje się w segmencie burgerów premium, jest od nich jednak tańszy. Menu jest dopasowane do różnych preferencji kulinarnych. W karcie znalazły się burgery mięsne (wołowe i z kurczakiem), wegetariańskie (m.in. z serem halloumi), wegańskie (BBQ sandwich) oraz w bezglutenowych bułkach. W ofercie znajdują się również sałatki, m.in z grillowanym kurczakiem, a także burger zamknięty w sałacie. Wszystkie burgery przygotowane są na zamówienie, dodatkowo można je spersonalizować poprzez dodanie lub usunięcie poszczególnych składników. Max Premium Burgers kładzie nacisk na zrównoważony rozwój. Jako pierwsza na świecie sieć restauracji szybkiej obsługi, wprowadził oznakowanie informujące o wpływie i neutralizacji negatywnego wpływu swoich produktów na środowisko. Minimalistyczne i funkcjonalne wnętrze restauracji zostało zaprojektowane przez słynnych szwedzkich architektów Wingårds, a zaadaptowane przez firmę MyBigBox. Lokal ma 102 miejsca siedzące.


Pl. Dominikański 3, Wrocław

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Green Caffè Nero zaprasza do nowej kawiarni w Warszawie

Mimo trudności spowodowanych kryzysem epidemicznym sieć Green Caffè Nero otwiera nową kawiarnię. Mieści się ona w biurowcu Generation Park na warszawskiej Woli przy stacji metra Rondo Daszyńskiego.

Pasibus otwiera lokal w Szczecinie

Burgery Pasibusa od 17 lipca dostępne będą w Centrum Galaxy w Szczecinie. Lokal ma wyróżniać się wystrojem nawiązującym do symboli miasta, m. in. tamtejszej stoczni. To już dziewiąta restauracja stworzona we współpracy ze spółką Helios i zarazem 26. lokal marki w Polsce.

Ekologicznie w warszawskiej Werandzie Bistro

Werandę Bistro w stołecznej Hali Koszyki przy ul. Koszykowej 63 śmiało można określić mianem eco-friendly. To prawdziwa miejska dżungla w centrum miasta, w której postawiono na liczne aktywności związane z ekologią.

Targi Between kitchen & dining room - II edycja

W dniach 18-19 listopada w Hali Koszyki, w Warszawie odbędzie się druga edycja BETWEEN kitchen & dining room. Jest to nowy cykl targów, na których prezentują się firmy i marki związane z kuchnią oraz jadalnią, m.in.: ceramika, naczynia, małe AGD, akcesoria dekoracyjne, meble oraz artykuły spożywcze.

Stara Pączkarnia

Stara Pączkarnia otworzyła niedawno swój lokal w Warszawie przy Nowym Świecie.

DIFFERENT

W maju tego roku powstała pierwsza restauracja w Polsce, w której zjemy w całkowitych ciemnościach, obsługiwani przez niewidomych kelnerów. Lokal mieści się w Warszawie przy Al. Jerozolimskich 123a.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej