

Powidoki Bistro


Nad Wisłą w Warszawie, przy Bulwarach Wiślanych, na tyłach Muzeum Sztuki Nowoczesnej, otworzyło się w sierpniu Bistro Powidoki.
Wybrzeże Kościuszkowskie 22, Warszawa
Zobacz także

Fuego by Bracia Collins w Warszawie - dla fanów motoryzacji i mięsa

Miks motoryzacji i "zdrowego fast foodu" to pomysł na gastronomiczny koncept braci Collins, czyli Grega i Rafała, znanych z programu "Odjazdowe Bryki Braci Collins". Ceny dań umiarkowane, z jednym wyjątkiem - szokuje oferta złotego burgera za 299 zł z użyciem 24-karatowego jadalnego złota.

MAX Premium Burgers już w Poznaniu!

14 sierpnia o godzinie 10 swoje drzwi dla gości otworzyła pierwsza restauracja szwedzkiej sieci MAX Premium Burgers w Poznaniu.

Michał Gniadek szefem kuchni w Bistro Barze WuWu

Michał Gniadek, szef kuchni restauracji Zoni, będzie teraz dowodził także w Bistro Baru WuWu. Zabiera gości WuWu w całkowicie inne rejony kulinarne niż te, które są znane z siostrzanej Zoni.

2am: dessertbar kończy 10 lat

Z tej okazji barmani, Kamil Foltan i Suichi Ofuchi wspólnie z Janice Wong i zespołem dessert-baru przygotują specjalne menu. Wydarzenie odbedzie się 11 października w 2am dessertbar w Singapurze.

Świąteczny catering w restauracjach Artura Jarczyńskiego

Boże Narodzenie tuż tuż! Sprawdzamy jakie świąteczne menu na wynos (lub z dostawą do domu) przygotowały warszawskie restauracje Der Elefant, Podwale 25 Kompania Piwna i U Szwejka, Otto Pompieri, Jeff`s.

ZATOKA SMAKÓW

Dokładnie w połowie drogi między Zatoką Pucką a Bałtykiem spróbujemy dań nawiązujących do bogactwa kuchni kaszubskiej. Szefem kuchni jest Bartosz Warmowski - laureat plebiscytu Mistrzowie Smaku 2018, w którym zdobył tytuł Kucharza Roku 2018 na Pomorzu.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna strategia wyceny napojów

