x

Targi Between kitchen & dining room - II edycja

Kategoria: Miejsca    15.11.2017

W dniach 18-19 listopada w Hali Koszyki, w Warszawie odbędzie się druga edycja BETWEEN kitchen & dining room. Jest to nowy cykl targów, na których prezentują się firmy i marki związane z kuchnią oraz jadalnią, m.in.: ceramika, naczynia, małe AGD, akcesoria dekoracyjne, meble oraz artykuły spożywcze.

Na pierwszym piętrze Koszyków pojawi się selekcja 30 wystawców, głównie polskich firm.

Oryginalną i piękną ceramikę użytkową zaprezentują m.in. Julia Janus, Marta Krasna-Kornak, czy sklep internetowy Venez Design. Frimy 3deski i Holdis pojawią się z drewnianymi stołami. Więcej drewnianych akcesoriów kuchennych będzie można zakupić od stolarni „Fabryka Trocin”. Sklep QForma zaprezentuje produkty i akcesoria kuchenne, które są przyjazne naturze i wpisują się w ekologiczną filozofię Zero Waste.

Na targach będzie można także zaopatrzyć się w elementy dekoracyjne, takie jak kompozycje roślinne zamknięte w szklanych naczyniach „Las w słoiku”, czy drukowane stare grafiki, plakaty i akwarele ze sklepu Grafiteria.
Uzupełnieniem oferty będzie selekcja firm z ekologicznymi produktami spożywczymi, m.in.: Coco Bowls ze zdrowymi superfoodsami, granolami, masłami orzechowymi i smoothies czy Wild Grass z napojami na bazie herbaty.

Partnerem Between jest Restaurant Week Polska.

BETWEEN kitchen & dining room

Hala Koszyki, Warszawa

sobota: 11:00 – 21:00

niedziela: 12:00 – 19:00

 
Wejście na Targi jest bezpłatne. Facebook: https://www.facebook.com/events/299808300426276/

 

 

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Zbliża się otwarcie Elektrowni Powiśle

Już niedługo zostanie otwarta zrewitalizowana Elektrownia Powiśle. Sprawdź, kiedy będzie można skorzystać z pełnej oferty sklepów i gastronomii.

Hotel Kolegiacki: Włochy w samym sercu Poznania

Restauracja Hotelu Kolegiackiego to wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie Poznania. Wizyta w Patio Prowansja przypomina śródziemnomorskie wakacje, a pijąc kawę na tarasie położonym na dachu kamienicy możemy podziwiać panoramę miasta, w tym jeden z symboli Poznania, czyli trykające się koziołki.

Food hall w warszawskiej Galerii Północnej

W drugiej połowie sierpnia na terenie warszawskiej Galerii Północnej zostanie otwarta nowa strefa restauracyjna. Znajdą się w niej cztery różne koncepty gastronomiczne.

SEAFOOD BAR & MARKET

W listopadzie 2017 r. na wrocławskim Starym Mieście w lokalu po słynnej restauracji Mosaiq otworzył się bar z jasnym motywem przewodnim: są to ryby i owoce morza w najczystszej formie. Znajdziemy go na ul. Świętego Mikołaja 12.

Bobby Burger otwiera 40 lokal - na warszawskich Bielanach

Siedem lat temu jeden food truck, dziś 40 barów w dużych polskich miastach - takim wynikiem może pochwalić się Bobby Burger. Sieciówka właśnie uruchomiła swoją pierwszą burgerownię na warszawskich Bielanach.

Nocny Market w Warszawie powraca! Start piątego sezonu - 26 czerwca

Nocny Market przywita odwiedzających w dawnej lokalizacji - na peronach dworca Warszawa Główna Osobowa. Piąty sezon rozpocznie się 26 czerwca i przez każdy kolejny weekend sezonu będzie rozpieszczał podniebienia wyjątkowym street foodem.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej