x

Targi Between kitchen & dining room - II edycja

Kategoria: Miejsca    15.11.2017

W dniach 18-19 listopada w Hali Koszyki, w Warszawie odbędzie się druga edycja BETWEEN kitchen & dining room. Jest to nowy cykl targów, na których prezentują się firmy i marki związane z kuchnią oraz jadalnią, m.in.: ceramika, naczynia, małe AGD, akcesoria dekoracyjne, meble oraz artykuły spożywcze.

Na pierwszym piętrze Koszyków pojawi się selekcja 30 wystawców, głównie polskich firm.

Oryginalną i piękną ceramikę użytkową zaprezentują m.in. Julia Janus, Marta Krasna-Kornak, czy sklep internetowy Venez Design. Frimy 3deski i Holdis pojawią się z drewnianymi stołami. Więcej drewnianych akcesoriów kuchennych będzie można zakupić od stolarni „Fabryka Trocin”. Sklep QForma zaprezentuje produkty i akcesoria kuchenne, które są przyjazne naturze i wpisują się w ekologiczną filozofię Zero Waste.

Na targach będzie można także zaopatrzyć się w elementy dekoracyjne, takie jak kompozycje roślinne zamknięte w szklanych naczyniach „Las w słoiku”, czy drukowane stare grafiki, plakaty i akwarele ze sklepu Grafiteria.
Uzupełnieniem oferty będzie selekcja firm z ekologicznymi produktami spożywczymi, m.in.: Coco Bowls ze zdrowymi superfoodsami, granolami, masłami orzechowymi i smoothies czy Wild Grass z napojami na bazie herbaty.

Partnerem Between jest Restaurant Week Polska.

BETWEEN kitchen & dining room

Hala Koszyki, Warszawa

sobota: 11:00 – 21:00

niedziela: 12:00 – 19:00

 
Wejście na Targi jest bezpłatne. Facebook: https://www.facebook.com/events/299808300426276/

 

 

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Druga restauracja Tokyo Sushi w warszawskim Blue City

Tokyo Sushi otworzyło swój drugi lokal w Blue City. Nowa restauracja serwuje dania w prawdziwym japońskim klimacie - sushi możemy wybierać z krążącej dookoła baru ruchomej taśmy.

Batida uruchamia nową linię produktów - Batida Delikatesy

Batida, świętująca w tym roku 30-lecie marki, wraca do korzeni. W pierwszym butiku firmy w latach 90-tych, oprócz francuskich bagietek czy croissantów, sprzedawano dania wytrawne gotowe na wynos, teraz można je zamówić ze sklepu online.

W POSZUKIWANIU BARMAŃSKIEJ INSPIRACJI - JAPONIA

Czym właściwie jest sztuka barmańska z Kraju Kwitnącej Wiśni, mangi i "hard shake"? I dlaczego tak często się na niej wzorujemy? Japończycy z natury są perfekcjonistami. Ich praca to wieloletni plan na życie.

Yestersen Café - kawiarnia z miłości do kawy i designu

Uwielbiam design. Moim pierwszym odkryciem była wygrzebana z piwnicy dziadka maszyna do pisania Valentine zaprojektowana przez Ettorego Sottsassa.

Ruszyła Pracownia Lary Gessler

Pod koniec czerwca swoją działalność zainaugurowała Pracownia Kulinarna Lary - studio, którego wspólniczkami są Lara Gessler oraz Agata Jedynak. Jak deklarują założycielki, jest to miejsce, w którym chęć szerzenia edukacji żywieniowej spotyka się z wielką pasją i miłością do gotowania.

Sky Kitchen we Wrocławiu

To będzie pierwsze kulinarne miejsce butikowe we Wrocławiu, łączące intrygującą przestrzeń z wyjątkowymi doznaniami smakowymi. Strefa autorskich konceptów restauracyjnych Sky Kitchen powstaje w Sky Tower, należącym do spółki Develia obiekcie funkcjonującym w formule mixed-use.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej