x

Targi Between kitchen & dining room - II edycja

Kategoria: Miejsca    15.11.2017

W dniach 18-19 listopada w Hali Koszyki, w Warszawie odbędzie się druga edycja BETWEEN kitchen & dining room. Jest to nowy cykl targów, na których prezentują się firmy i marki związane z kuchnią oraz jadalnią, m.in.: ceramika, naczynia, małe AGD, akcesoria dekoracyjne, meble oraz artykuły spożywcze.

Na pierwszym piętrze Koszyków pojawi się selekcja 30 wystawców, głównie polskich firm.

Oryginalną i piękną ceramikę użytkową zaprezentują m.in. Julia Janus, Marta Krasna-Kornak, czy sklep internetowy Venez Design. Frimy 3deski i Holdis pojawią się z drewnianymi stołami. Więcej drewnianych akcesoriów kuchennych będzie można zakupić od stolarni „Fabryka Trocin”. Sklep QForma zaprezentuje produkty i akcesoria kuchenne, które są przyjazne naturze i wpisują się w ekologiczną filozofię Zero Waste.

Na targach będzie można także zaopatrzyć się w elementy dekoracyjne, takie jak kompozycje roślinne zamknięte w szklanych naczyniach „Las w słoiku”, czy drukowane stare grafiki, plakaty i akwarele ze sklepu Grafiteria.
Uzupełnieniem oferty będzie selekcja firm z ekologicznymi produktami spożywczymi, m.in.: Coco Bowls ze zdrowymi superfoodsami, granolami, masłami orzechowymi i smoothies czy Wild Grass z napojami na bazie herbaty.

Partnerem Between jest Restaurant Week Polska.

BETWEEN kitchen & dining room

Hala Koszyki, Warszawa

sobota: 11:00 – 21:00

niedziela: 12:00 – 19:00

 
Wejście na Targi jest bezpłatne. Facebook: https://www.facebook.com/events/299808300426276/

 

 

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Food Hall Browarów Warszawskich już prawie gotowy. Wiemy, co będzie w środku

Już wkrótce pierwszych gości powita Food Hall Browary, mieszczący się w dawnej Leżakowni Browaru Haberbuscha i Schielego. Autorem projektu hali jest Aleksander Likus wraz ze wspólnikami, przedstawiciel młodego pokolenia rodziny Likusów - znanych z licznych projektów hotelarskich i gastronomicznych.

Ovo Bar & Restaurant z autorskim menu we Wrocławiu

Ovo Bar & Restaurant jest częścią hotelu DoubleTree by Hilton Wrocław w Centrum Wrocławia. Lokal przeznaczony jest na 100 miejsc siedzących.

Marokańska Dar Mounia w Warszawie

W miejscu, gdzie do niedawna mieściła się włoska restauracja Delizia, otworzył swe podwoje elegancki lokal oferujący autentyczną kuchnię marokańską. W maju tego roku, po 6 miesiącach przygotowań, wystartował pod szyldem Dar Mounia.

Coctail Bar Max & Dom Whisky

W lutym br. otworzył się w Warszawie przy ul. Nowy Świat piąty lokal pod szyldem Coctail Bar Max.

THE COOL CAT TR

The Cool Cat TR otworzyli w połowie maja 2018 Zosia Pazik i Jakub Kaftański. To ich drugi lokal, pierwszy na Solcu powstał w październiku 2015 r. Szefem kuchni w obydwu Cool Catach jest Jakub "Kaftan" Kaftański znany z udziału w jeden z edycji programu "Top Chef ". ul. Marszałkowska 8, Warszawa

Wygraj niezwykłą kolację w Senses!

Portal OuiChef.pl oraz magazyn "Food Service" zapraszają do udziału w wyjątkowym konkursie. Do wygrania 2-osobowa kolacja z wine pairingiem w uhonorowanej gwiazdką Michelin restauracji Senses! Wartość nagrody to prawie 1500 zł.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej