x

"MIKSUJ U ŹRÓDŁA"

Kategoria: Karta - napoje    10.11.2017

Pod takim hasłem odbywa się kolejna odsłona Shake It Up- programu organizowany od ponad 6 lat. Wystartowała też 7 ogólnopolska edycja zawodów promująca barmańskie duety - organizatorzy czekają na zgłoszenia do 20. listopada.

Na zwycięzców czeka tytuł Absolut Bar Team of the Year 2017 oraz  zaszczyt reprezentowania Polski na międzynarodowym konkursie Absolut Invite w Szwecji, kolebce marki. Dodatkowo, publiczność i jury złożone z dziennikarzy przyznają własne nagrody. Tegoroczna edycja programu wyraźnie akcentuje zrównoważony rozwój (sustainability) jako jeden z filarów strategicznych marki bezpośrednio powiązanych z filozofią produkcji wódki.

    •    REKRUTACJA do 20 listopada br. - w ramach zadania konkursowego wystarczy w duecie barmańskim nagrać i przesłać film prezentujący kreatywną wariację na temat Modern Martini na bazie ABSOLUT Lime oraz wypełnić formularz
    •    PÓŁFINAŁY z udziałem wyselekcjonowanych 15 duetów barmańskich - 28-29 listopada
    •    FINAŁ w Warszawie 29 listopada!

Po więcej informacji zapraszamy na:
www: http://absolutwodka.pl/shakeitup/
oraz
dedykowany profil FB: https://www.facebok.ocom/absolutshakeitup

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Tiki - raj na pograniczu kiczu

Od momentu sprowadzenia kultury tiki do Stanów Zjednoczonych stała się ona wytworem wyobraźni, który ciągle ewoluuje. Obecnie kojarzymy ją z drewnianymi lub ceramicznymi naczyniami imitującymi polinezyjskich bogów, z których sączymy rześkie Mai Tai’e i Zombie.

Czy to jeszcze bar, czy już raczej kuchnia?

Ostatnie lata w polskiej gastronomii to rozwój rzemieślniczych browarów, autorskiej kuchni, food trucków, ale również moda na koktajlbary, która przywędrowała do nas z Londynu, Nowego Jorku czy Berlina.

Perfekcyjna symfonia: Lavazza Qualità Oro w nowej odsłonie

Wprowadzenie do polskich sklepów nowej odsłony Qualità Oro wspiera start wyjątkowej kampanii - opartej na dźwiękach tworzących jedyną w swoim rodzaju symfonię tej najsłynniejszej z marek turyńskiego producenta kawy.

Przedwojenne koktajle. Sprawdź, co dawniej piła stolica!

Trudno wyobrazić sobie przedwojenną Warszawę bez restauracji, dancingów i barów, w których popijano kawę z whisky, wódkę z sodą lub grenadyną i koktajle z wermutem. Czym jeszcze raczyli się nasi dziadkowie?

KeVita - kombucha ze słonecznej Kalifornii

Na polskim rynku coraz popularniejsza staje się kombucha, czyli fermentowana herbata. Jest nie tylko smaczna i orzeźwiająca, ale również bardzo zdrowa.

LÓD W KOKTAJLACH WAŻNIEJSZY NIŻ MYŚLISZ

Lód jest prawdopodobnie najbardziej niedocenianym składnikiem koktajlu. Przynajmniej w oczach gości barów. Utarło się nawet błędne stwierdzenie, że jego nadmiar dodawany jest w celu "zaoszczędzenia alkoholu". Otóż nic bardziej mylnego!

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej