Na zwycięzców czeka tytuł Absolut Bar Team of the Year 2017 oraz zaszczyt reprezentowania Polski na międzynarodowym konkursie Absolut Invite w Szwecji, kolebce marki. Dodatkowo, publiczność i jury złożone z dziennikarzy przyznają własne nagrody. Tegoroczna edycja programu wyraźnie akcentuje zrównoważony rozwój (sustainability) jako jeden z filarów strategicznych marki bezpośrednio powiązanych z filozofią produkcji wódki.
• REKRUTACJA do 20 listopada br. - w ramach zadania konkursowego wystarczy w duecie barmańskim nagrać i przesłać film prezentujący kreatywną wariację na temat Modern Martini na bazie ABSOLUT Lime oraz wypełnić formularz
• PÓŁFINAŁY z udziałem wyselekcjonowanych 15 duetów barmańskich - 28-29 listopada
• FINAŁ w Warszawie 29 listopada!
Po więcej informacji zapraszamy na:
www: http://absolutwodka.pl/shakeitup/
oraz
dedykowany profil FB: https://www.facebok.ocom/absolutshakeitup


"MIKSUJ U ŹRÓDŁA"


Pod takim hasłem odbywa się kolejna odsłona Shake It Up- programu organizowany od ponad 6 lat. Wystartowała też 7 ogólnopolska edycja zawodów promująca barmańskie duety - organizatorzy czekają na zgłoszenia do 20. listopada.
Zobacz także

Koktajl Camomile tea według Huberta Workerta

Szef baru w Brush Barber Shop proponuje koktajl na bazie ginu i wody rumiankowej.

Bar bez procentów? To możliwe!

Konsumenci coraz bardziej dbają o swoje zdrowie, co przejawia się w wielu aspektach - również w coraz rozsądniejszym podejściu do spożywania alkoholu. W takiej sytuacji wielu właścicieli barów mogłoby zacząć się martwić o swój biznes, jednak spieszę z uspokojeniem.

Lato bez procentów

Rynek piw bezalkoholowych dynamicznie się rozwija. Choć pod względem wolumenów sprzedaży nie może konkurować z rynkiem klasycznego piwa, to konsumenci z roku na rok coraz chętniej sięgają po piwa bezalkoholowe, doceniając ich smak i funkcjonalność.

Cold brew i spółka

Cold brew, kawa, która powstaje na skutek powolnego macerowania w zimnej wodzie, pojawiła się na naszym rynku już kilka lat temu. Wszystko wskazuje jednak na to, że w tym roku, tak jak i w ubiegłym, cold brew będzie jednym z najpopularniejszych napojów kawowych podawanych na zimno.

Koktajl Beekeepers treasure według Dawida Pytkowskiego

Barman w El Koktel proponuje koktajl na bazie rumu.

Koktajl Baker's old fashioned według Marka Pobłockiego

Menedżer baru w Nowym Świecie proponuje koktajl na bazie żytniego bourbonu.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

