x

Fanex z nową stroną www oraz sklepem online

Kategoria: Twój biznes - oferta    07.11.2017

Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził zapowiadane zmiany i gruntownie odświeżył swoją stronę internetową oraz sklep online. Koncept wizualny projektu został znacząco uproszczony, a jego graficzny design nawiązuje do obecnych trendów rynkowych.

Licząc na szersze dotarcie także do klientów detalicznych, Fanex wprowadził kilka dodatkowych usprawnień na swojej stronie internetowej.

Nowa odsłona strony www.fanex.pl to nie tylko nowoczesna szata graficzna, ale przede wszystkim uproszenie oraz poprawa funkcjonalności całego serwisu internetowego marki. Obecna witryna pozwala poruszać się Klientom po mapie strony w sposób bardzo intuicyjny.

Zintegrowany ze stroną główną sklep online (www.sklep.fanex.pl) to również w pełni mobilna, przejrzysta i czytelna prezentacja wyrobów Fanex oraz Tres Amigos. Zgodnie z zamysłem firmy, zarówno strona internetowa marki jak i sklep online, charakteryzują się podobną identyfikacją wizualną, nawiązującą do nowych opakowań produktów Fanex.

Strona internetowa zaprojektowana została w technologii RWD (Responsive Web Design), dzięki czemu można ją przeglądać także na urządzeniach mobilnych, takich jak np. smartfon lub tablet. Za projekt odpowiada agencja StudioDN z Łomianek.

Teraz Klienci sklepu internetowego fanex.pl mogą korzystać z kilku metod płatności za zamówienia, m.in. z błyskawicznych przelewów mobilnych.

- Od lat jesteśmy nastawieni głównie na sprzedaż naszych wyrobów w kanale B2B. Coraz częściej dostajemy jednak sygnały od Klientów indywidualnych, którzy po spróbowaniu wyrobów Fanex, np. w punktach typu convenience store pytają o szerszą dostępność naszych produktów w sprzedaży detalicznej. Postanowiliśmy zatem rozbudować nasz sklep internetowy oraz wprowadzić w nim szereg nowych produktów, funkcjonalności i udogodnień – mówi Piotr Kubiczek, Dyrektor Handlowy w Fanex.

 

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Riemerschmid z myślą o Profesjonalistach? Tak, Chef!

W ofercie Chefs Culinar znajdziemy nowość dla profesjonalistów.

SZLACHETNA MATERIA

Obrusy, serwetki, bieżniki czy zasłony i dekoracje okienne - tekstyliów w restauracyjnej sali jest więcej, niż mogłoby się wydawać. Czy warto inwestować w jakościowe materiały, czy czasem lepiej w ogóle z nich zrezygnować?

Dobrze wypieczone, czyli oferta pieców

Podobno w przypadku chleba i pizzy 80% sukcesu to dobre, dopieszczone ciasto. Jednak nawet z najlepszego ciasta nie uzyskamy nic smacznego, jeśli nie zainwestujemy w pozostałe 20%, czyli dobry piec, w którym ciasto przyjmie finalną postać chrupiącego i aromatycznego wypieku.

Marnuj mniej! Systemy optymalizacji biznesu gastronomicznego

Coraz głośniej ostatnio o marnowaniu żywności. Problem ten jest ważny także dla wielu restauratorów, bo straty żywności to nie tylko kwestia ekologii, ale również koszty, z którymi na co dzień musi zmierzyć się każdy właściciel gastronomii.

Weganizm w natarciu - sosy Fanex

W obliczu zmieniających się upodobań żywieniowych i wzrostu popularności weganizmu w Polsce, konsumenci coraz chętniej i odważniej odkrywają nowe, nieznane dotąd smaki budowane na bazie składników roślinnych.

Ketchup Curry - nowy sos marki Fanex

Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził na rynek zupełnie nowy sos - Ketchup Curry. Receptura przypadnie do gustu miłośnikom orientalnych smaków z charakterem. Produkt jest już dostępny w sprzedaży hurtowej dla gastronomii oraz sieci handlowych.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej