ul. Zielona 5a, Lublinie


Munchies


Munchies tworzą Piotr Kubera, Jacek Tymburski oraz Adrian Tarkowski. Poznali się, pracując w Atelier Amaro. W zeszłym roku serwowali jedzenie na barce Wynurzenie w Warszawie, a w czerwcu tego roku otworzyli Munchies w Lublinie, gdzie dołączył do nich Jan Raczkowski.
Zobacz także

Coctail Bar Max & Dom Whisky

W lutym br. otworzył się w Warszawie przy ul. Nowy Świat piąty lokal pod szyldem Coctail Bar Max.

Rzeszowskie Wina Dajcie

Podkarpacie powoli wyrasta na poważny region winiarski, powstaje tu coraz więcej winnic, a rodzimi winiarze z roku na rok produkują lepsze wina.

Otorongo w Warszawie - wegetariańska kuchnia inspirowana Ameryką Południową

W centrum stolicy od grudnia 2019 r. funkcjonuje oaza dla roślinożerców - to niewielka restauracja Otorongo. Od innych wegańsko-wegetariańskich konceptów różni się tym, że większość serwowanych w niej dań nawiązuje do kuchni Ameryki Południowej.

Oficyna - awangardowa kuchnia polska

Restauracja Oficyna nazwę zawdzięcza lokalizacji - została umiejscowiona w budynku powstałym na miejscu dawnej oficyny pałacu w Rozalinie. Jej otwarcie w połowie lutego poprzedziły niezwykle skrupulatne, dwuletnie przygotowania.

Śródziemnomorska Treinta y Tres w Gdańsku

Restauracja Treinta y Tres na 33. piętrze Olivii Star oferuje śródziemnomorskie dania przygotowywane przez kucharzy sąsiedniej fine-diningowej restauracji Arco, której szefuje Paco Pérez. Kuchnia ma tu jednak mniej formalny charakter, a ceny są przystępniejsze.

Pasibus otwiera lokal w Szczecinie

Burgery Pasibusa od 17 lipca dostępne będą w Centrum Galaxy w Szczecinie. Lokal ma wyróżniać się wystrojem nawiązującym do symboli miasta, m. in. tamtejszej stoczni. To już dziewiąta restauracja stworzona we współpracy ze spółką Helios i zarazem 26. lokal marki w Polsce.
Inne kategorie
Akademia Horeca


SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

