x

Będę Później

Kategoria: Miejsca    21.09.2017

Będę Później to klimatyczna herbaciarnia na warszawskiej Starej Ochocie. Twórcami miejsca są Michał Jastrzębski i Jana Krynicka.

Lokal przeznaczony jest na 16 miejsc i dodatkowe 16 miejsc w ogródku. Będę Później oferuje ponad 40 rodzajów herbat z całego świata, dostępne są też kawy. Wybór herbat obejmuje herbaty zielone, białe, czarne, rooibos, m.in. z Nepalu, Chin, Japonii, Indii. Dostępne są m.in. herbaty Babcia Poziomka (czarna poziomkowa), Zdrada Cyganki (czarna podwędzana), Pan Michał Serwuje Figę (zielona z figą), Ukryty w Czerwieni Romans (rooibos), Warszawskie Dziewczyny (czarna). Szklanka herbaty kosztuje 12 zł, dolewka oferowana jest gratis. Napojom towarzyszom wypieki (14-15 zł) przygotowywane przez zaprzyjaźnioną cukiernię, przykładowo beza cytrynowa, red velvet, tarta z czekoladą, rumem i śliwką, sernik na zimno z owocami. Tutejszy wystrój tworzy francuski klimat. Miejsce ma kominek, pianino (organizuje koncerty), na ścianie prezentowane są wystawione na sprzedaż prace artystów, krzesła w ogródku – w paryskim stylu – zwrócone są przodem do ulicy.

ul. Słupecka 4, Warszawa

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej