x

Spotkanie z marką Tork na PGE Narodowym

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    15.09.2017

14 września na Stadionie Narodowym PGE Narodowy w Warszawie, miejscu najlepszych wydarzeń sportowych, rozrywkowych i biznesowych w Polsce, odbyło się spotkanie reprezentantów firm i mediów zajmujących się branżą nieruchomości z przedstawicielami firmy Essity

Spotkanie było poświęcone nowym produktom i rewolucyjnym rozwiązaniom w utrzymaniu czystości obiektów o dużym natężeniu ruchu. Gospodarzami spotkania były Wioletta Broda, Senior Product Manager i Ewelina Bagińska, Key Account Manager.

Wioletta Broda przedstawiła gościom przełomowe i nowoczesne rozwiązanie do wycierania rąk – Tork PeakServe®, system niekończących się ręczników, idealnie sprawdzający się w miejscach o dużym natężeniu ruchu. Marka Tork połączyła ręczniki w roli o wysokiej wydajności z ręcznikami składanymi, które można łatwiej uzupełniać tworząc rewolucyjną hybrydę. Nowy produkt łączy nieosiągalną dotychczas wydajność z unikalnym sposobem dozowania ręczników. Tork PeakServe® przeznaczony jest głównie do miejsc o dużym natężeniu ruchu. Sprawdzi się np. na stadionach, lotniskach, w centrach handlowych, gdzie łazienki są często zatłoczone i brudne, a ich utrzymanie w czystości stanowi duże wyzwanie dla osób odpowiedzialnych za zarządzanie obiektem. Wioletta Broda podkreśla, że „bez względu na to, czy mówimy o zarządzaniu stadionem, salą koncertową czy lotniskiem, umożliwienie gościom jak najszybszego skorzystania z czystej łazienki to klucz do sukcesu biznesowego.”


W drugiej części spotkania goście mieli okazję bliżej poznać Tork EasyCube™. O najnowszej aplikacji internetowej, która ułatwia ekipom sprzątającym wykonywanie swoich działań opowiadała Ewelina Bagińska. „Gdy personel sprzątający i kierownicy mają dostęp do informacji o aktualnym zapotrzebowaniu, metodyka sprzątania ulega całkowitej zmianie. Praca w dużych obiektach – takich jak stadiony czy lotniska – przestaje być frustrującą zgadywanką, a staje się precyzyjnie określonym zadaniem.” – twierdzi Ewelina Bagińska. Tork EasyCube™  to usługa w chmurze, która zbiera dane z poszczególnych urządzeń i przekazuje personelowi sprzątającemu aktualne informacje o stopniu zużycia ręcznika, papieru, mydła czy środka dezynfekującego do rąk. System informuje też o liczbie gości korzystających z danego pomieszczenia. W ten sposób powstała nowa filozofia sprzątania, która pozwala uniknąć zbędnej pracy, zapewnia większe zadowolenie klientów i rewolucyjnie zwiększa motywację personelu. Zamiast sztywnego harmonogramu personel sprzątający korzysta z tabletów informujących, gdzie i co wymaga interwencji.


Tork PeakServe® i Tork EasyCube™ to najnowsze rozwiązania marki Tork, a także doskonały przykład na to, że marka stale monitoruje potrzeby i oczekiwania rynku oraz wychodzi im na przeciw wprowadzając innowacyjne i praktyczne rozwiązania.


Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Patryk Kowalski i Janusz Lemiesz ambasadorami alkoholi Coca-Coli

Zza baru do pracy dla korporacji - Patryk Kowalski i Janusz Lemiesz, doświadczeni eksperci barowi od lat związani z branżą gastronomiczną zostali ambasadorami alkoholi, które Coca-Cola HBC ma w swym portfolio od kilku miesięcy.

Kolejna edycja Warsaw Pack

Znamy już termin IV Edycji Międzynarodowych Targów Techniki Pakowania i Opakowań - Warsaw Pack 2019, odbędą się 5-7marca na terenie Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie k/Warszawy.

Konferencja Plant-Powered Perspectives 2020

Roślinne alternatywy mięsa i nabiału ponownie będą w centrum uwagi - 8 i 9 października odbędzie się trzecia edycja konferencji Plant-Powered Perspectives 2020. Tym razem w formacie online.

Akcja #RuszamyRazem - dla przedsiębiorców z branży HoReCa

#RuszamyRazem to akcja społeczna, a zarazem konkurs skierowany do małych i średnich przedsiębiorców z branży HoReCa, którzy chcą rozwijać swój biznes. 20 ekspertów z różnych dziedzin za darmo przeprowadzi warsztaty dla zwycięzców i podzieli się z nimi swoją wiedzą.

Kompleksowo dla sektora HoReCa

Trendy w gastronomii, kulinarne inspiracje i 18. już edycja Kulinarnego Pucharu Polski - tak zapowiada się kolejne poznańskie spotkanie sektora gastronomiczno-hotelarskiego na targach Polagra Gastro i Invest Hotel , które w tym roku odbędzie się w dniach 1-4 października w Poznaniu.

Transgourmet i Selgros Cash&Carry wysyłają młodych kucharzy do Francji!

Dawid Wantrych i Emilia Czyrko z wrocławskiego Zespołu Szkół Gastronomicznych wygrali Polskie Eliminacje do Les Chefs en Or 2020 organizowane przez Transgourmet i Selgros Cash&Carry.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej