x

23. urodziny MAKRO Polska

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    01.09.2017

Z tej okazji firma przygotowała dla swoich klientów specjalne oferty produktowe i konkursy

Warszawa, 30 sierpnia 2017

Sieć hurtowni MAKRO istnieje w Polsce już od 23 lat. Z tej okazji zaprasza wszystkich klientów do wspólnego świętowania, przygotowała dla nich specjalną ofertę produktową, promocje, rabaty i konkursy. Twarzą kampanii jest znany szef kuchni – Michel Moran.

23. urodziny MAKRO Polska są okazją do podziękowania klientom za ich wieloletnią lojalność i wspólnego świętowania. W tym celu sieć hurtowni przygotowała specjalnie dla nich ofertę produktową, która będzie się tematycznie zmieniać co dwa tygodnie i dotyczyć różnych kuchni:
- włoskiej (29 sierpnia – 11 września),
- francuskiej (12-25 września),
- greckiej (26 września – 9 października),
- hiszpańskiej (10-23 października).

W halach MAKRO będą czekać degustacje, akcje kuponowe oraz ponad 1000 produktów w urodzinowych cenach.

Klienci mogą także wziąć udział w urodzinowej loterii, w której do wygrania jest łącznie 20 dwuosobowych wycieczek do Rzymu, Aten, Paryża i Madrytu oraz cztery samochody marki Skoda. Pierwsze nagrody – pięć dwuosobowych wycieczek do Włoch i samochód Skoda Fabia – zostaną rozlosowane wśród klientów sieci, którzy zrobią zakupy za minimum 250 zł netto między 29 sierpnia a 11 września, a następnie zarejestrują się na www.makro-bonusy.pl.

Do świętowania urodzin MAKRO przyłączyła się także Coca-Cola, która zachęca do zakupu swoich produktów i wzięcia udziału w loterii – do wygrania są bony na zakupy w MAKRO oraz Fiat Qubo.

Co więcej, z okazji swojego 23-lecia w Polsce, MAKRO przygotowało specjalną odsłonę Punktomanii. To program lojalnościowy, w ramach którego klienci zbierają punkty za zakupy, a następnie mogą wymienić je na atrakcyjne rabaty przy zakupie produktów z katalogu. W urodzinowej edycji czeka ponad 70 pozycji, w tym wysokiej klasy sprzęty elektroniczne, m.in. ekspresy do kawy czy wielofunkcyjne narzędzie kuchenne. To najbardziej obszerna oferta Punktomanii w historii MAKRO Polska.

Więcej informacji o ofercie produktowej, konkursach, promocjach i Punktomanii można znaleźć na: www.makro.pl oraz www.makro-bonusy.pl.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

30 października - najsmaczniejszy spacer w Polsce, czyli protest gastro

- Czas najwyższy się zorganizować i pokazać, że przez nieprzemyślane działania rządu tracimy nasze biznesy i miejsca pracy! - mówią organizatorzy "Spaceru dla branży HoReCa". Na piątek 30 października w Warszawie zaplanowany jest protest właścicieli i pracowników hoteli, gastronomii oraz cateringu.

Bottiglieria 1881 z Krakowa z Gwiazdką Michelin!

To trzecia polska restauracja z tym wyróżnieniem, ale pierwsze odznaczenie dla lokalu spoza Warszawy. W stolicy bez zmian - swój status utrzymały Atelier Amaro oraz Senses Restaurant. Obie z jedną gwiazdką.

Ostatnia nominacja do Kulinarnego Pucharu Polski

10.08 w Ustroniu odbyły się XIV Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny. Konkurs zwyciężył Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro z Grand Hotel Boutique w Rzeszowie, a ponieważ zespół ten jest już w finale tegorocznej edycji KPP, nominacja została przyznana Marcie Podgórskiej z Hotelu Notera w Chojnicach.

Ruszyło Gault & Millau Tour 2017

Za nami już dwie tegoroczne edycje wydarzenia oraz - Gault & Millau Tour Polska Centralna oraz Gault & Millau Tour Polska Zachodnia.

WIELKIE ŚWIĘTO WHISKY

W dniach 13-14 października w Sangate Hotel Airport odbyła się kolejna edycja festiwalu poświęconego whisky - Whisky Live Warsaw. Główną częścią festiwalu jak zawsze była duża sala wystawiennicza ze stoiskami ambasadorów marek oraz przedstawicieli destylarni.

Akademia Gastronomiczna rozdała nagrody AIG Prix i Ars Coquinaria

Laury przyznawane są wybitnym jednostkom i instytucjom, które na obszarze danego kraju wyróżniają się międzynarodowym poziomem. Wśród tegorocznych laureatów znaleźli się m. in. współpracujący z magazynem "Food Service" prof. Jarosław Dumanowski, Patrycja Siwiec, Adam Pawłowski i Anna Oleksak.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej