x

Festiwal Whisky Jastrzębia Gora już wkrótce

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    21.08.2017

IV edycja festiwalu odbędzie się w dniach 25. i 26. sierpnia.

Festiwal Whisky Jastrzębia Góra w jednym miejscu gromadzi największe osobistości świata whisky, pasjonatów ale także osoby, które dopiero zaczynają swoją przygodę z whisky. IV edycja festiwalu to:

- masterclass prowadzone przez największe osobistości świata whisky.
- ponad 600 wyjątkowych edycji whisky do degustacji.
- festiwalowe whisky do nabycia w atrakcyjnych cenach
- prezentacje, warsztaty, degustacje.
- koncerty szereg animacji oraz specjalna strefa "After Party"

"Food Service" jest patronem medialnym wydarzenia.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Lexus Hybrid Cuisine

10 gwiazdek Michelina w osobach 7 utalentowanych szefów kuchni było bohaterami Lexus Hybrid Cuisine, wydarzenia, które odbyło się 11-13 kwietnia w Warszawie.

Zwycięzcy 19. edycji Kulinarnego Pucharu Polski

Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski z restauracji Nifty no.20 poznańskiego Hotel Puro to laureaci pierwszego miejsca Kulinarnego Pucharu Polski. Tegoroczne zmagania konkursowe odbyły się 1-2 października w Poznaniu.

Dwoje szefów z Polski wśród kandydatów do listy The Best Chef Awards Top100 2020

Justyna Słupska-Kartaczowska i Marek Flisiński to nowi polscy kandydaci do listy The Best Chef Awards Top100 2020. Ogłoszenie nagród odbędzie się 21-23 września w Rotterdamie.

Pięć wyjątkowych dań od pięciu najlepszych szefów kuchni z Polski Południowej - według Żółtego Przewodnika Gault&Millau

Podczas Gault&Millau Tour w Krakowie przyznano nagrody dla najlepszych szefów kuchni z Małopolski, Podkarpacia, Bieszczad i Górnego Śląska. Oto przepisy na popisowe dania Szefa Roku, Kobiety Szefa, Szefa Jutra, Szefa Kuchni Tradycyjnej i Młodego Talentu.

Znamy pierwszych jurorów Kulinarnego Pucharu Polski 2019

Organizatorzy Kulinarnego Pucharu Polski już od kilku miesięcy pracują na składem sędziowskim, mimo że tegoroczna edycja konkursu odbędzie się dopiero na początku października.

KRGiC zmienia się w Związek Pracodawców HoReCa

Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu, organizacja powołana do reprezentowania i działania na rzecz polskiej branży gastronomicznej, zmieniła nazwę oraz formę prawną. Odtąd będzie działała jako Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu (ZP HoReCa).

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej