x

Fanex wprowadza nową marke produktów - Tres Amigos

Kategoria: Twój biznes - oferta    17.08.2017

Tres Amigos to linia naturalnych dodatków gastronomicznych, która stanowi nową kategorię w asortymencie Fanexu, znanego głównie z produkcji sosów. Nowe wyroby skierowane są do szeroko pojętego rynku HoReCa i dostępne są jedynie w sprzedaży hurtowej. Obecnie w skład marki wchodzi ponad 20 produktów.

Tres Amigos to nowa linia wysokiej jakości dodatków, oparta o naturalne i starannie wyselekcjonowane składniki. Produkty skierowane są do szeroko rozumianej gastronomii i całego rynku HoReCa. Marka powstała z myślą o profesjonalistach i polskich szefach kuchni. Nowa linia wyrobów, dzięki specjalistycznym procedurom kontroli - jak wszystkie produkty firmy Fanex - odpowiada najwyższym standardom jakości.

W ofercie marki Tres Amigos znajduje się obecnie ponad 20 produktów. Są to m.in. oliwki zielone i czarne w puszce (całe i drylowane), pomidory całe i w kostce, kukurydza , sałatka szwedzka, pulpa pomidorowa, tuńczyk, czerwona fasola, ogórki konserwowe, prażona cebula, czy sos do pizzy.

- Tres Amigos to produkty skierowane głównie do branży HoReCa i są doskonałym uzupełnieniem naszej  oferty sosów i dresingów. Chcemy, aby nasi klienci  otrzymywali od nas kompleksową ofertę o ponadprzeciętnych standardach jakości, składającą się z naturalnych składników. Tylko taka oferta jest dziś akceptowalna przez profesjonalistów związanych z gastronomią. Ilość produktów Tres Amigos, będzie sukcesywnie powiększana. Poszerzając ofertę będziemy kierować się wynikami naszych badań rynkowych oraz analizą popytu ze strony kluczowych Klientów – mówi Piotr Kubiczek, Dyrektor Handlowy w firmie Fanex.

Firma Fanex odpowiedziała na rosnące zapotrzebowanie klientów nie tylko w zakresie jakości dostarczanych produktów. Zadbała również o ich smak - dzięki badaniom i testom, wyroby marki Tres Amigos mają wysokie walory smakowe, które zostały docenione w fazach testowych przez profesjonalnych kucharzy z którymi współpracuje Fanex. Szeroka oferta dodatków w połączeniu z walorami smakowymi sprawia, że ich sprzedaż już na samym początku zaczęła dynamicznie rosnąć.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

ZAPROGRAMUJ SPRZEDAŻ

Samoobsługa może okazać się przyszłością sieci restauracyjnych: zmniejsza koszty, ułatwia organizację zamówień oraz kontrolę sprzedaży. Z kiosków samoobsługowych coraz częściej korzystają duże sieci fastfoodowe.

Ekologicznie zapakowane - jakie opakowania wybierać?

Papier, otręby czy trzcina cukrowa? Oferta ekologicznych pojemników na żywność wciąż się powiększa. W dobie, w której jedzenie na wynos oraz w dostawie stało się istotną częścią usług każdej gastronomii, warto zastanowić się nad wyborem najlepszych rozwiązań.

Nowe, ekologiczne rozwiązania na Pol’and’Rock Festival - Tork partnerem imprezy

W tym roku największy i jeden z najbardziej ekologicznych polskich festiwali muzycznych zmienił nazwę - Przystanek Woodstock od tegorocznej edycji nazywać się będzie Pol’and’Rock Festiwal.

Carpaccio marki MAKRO Premium

Sieć hurtowni MAKRO Polska wprowadziła do sprzedaży carpaccio marki MAKRO Premium.

Wszystko o grillu

Maj to miesiąc, który zazwyczaj oficjalnie otwiera sezon grillowy. Jednak w tym roku grillowanie może wyglądać kompletnie inaczej. Nie znaczy to, że należy całkowicie zrezygnować z tej formy przygotowania jedzenia. Przedstawiamy kompletny przewodnik po smacznym, zdrowym i bezpiecznym grillowaniu.

Smaczna fotografia

Czy współpraca restauratora i szefa kuchni z profesjonalnym fotografem się opłaca? Jakie możliwości oferuje rynek i jak wybrać optymalną opcję dostosowaną do charakteru lokalu? Przedstawiamy kilka możliwości i specyfikę restauracyjnej fotografii.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej