x

Between kitchen & dining room

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    21.04.2017

Pierwsze targi z cyklu odbędą się w dniach 22-23 kwietnia w Hali Koszyki w Warszawie

W dniach 22-23 kwietnia w Hala Koszyki w Warszawie odbędą się targi Between kitchen & dining room. Jest to nowy cykl, na których będą prezentować się m.in. marki produkujące: meble, ceramika, naczynia, AGD, akcesoria dekoracyjne oraz artykuły spożywcze.

Na pierwszym piętrze Hali Koszyki zaprezentuje się około 30 wystawców,zarówno małych, niezależnych projektantów oraz dużych, uznanych marek – polskich i zagranicznych.

Więcej informacji znajdziecie na stronie: https://www.facebook.com/events/197474984077095/

„Food Service” jest patronem medialnym wydarzenia.

 
Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej